martes, 5 de marzo de 2013

Hola a tothom!!

Aquest mes de febrer en Jaskirat i jo hem fet activitats molt variades, una de les primeres d'aquest mes vam anar al cinema de Blanes, ja que ell em va dir que mai hi havia anat. La pel·lícula que en un principi volíem anar a veure era la vida de Pi, aquesta tractava d'un jove hindú que viatjava des de la Índia fins a Canadà, i a ell li va agradar molt la idea, però vam tardar massa anar al cine i la van treure de la cartellera, i finalment vam anar a veure Rompe Ralph i li va encantar, em va dir que ho hauríem de repetir! 

Un altre cap de setmana vam anar als Jardins de Santa Clotilde, va ser una visita molt bonica, l'únic que feia molt de vent. Ell ja hi havia estat amb el col·legi, però igualment va estar molt bé. 




El següent cap de setmana vam anar al jardí botànic, Mar i Murtra de Blanes, on hi vam poder veure diferents tipus de plantes, fruites, flors... les quals anaven etiquetades amb el seu nom, i procedència. Vam estar buscant plantes de la Índia, ens va costar trobar-la però ho vam aconseguir. 
Una de les coses que ens va agradar més va ser el mirador on podies veure tota la platja de Blanes, i una planta un tant exòtica, i els diferents tipus de cactus.
Un cop acabada de visita, vam aprofitar per anar al castell de Sant Joan de Blanes, on hi ha unes vistes impressionants i es podia veure les rodalies. 




El penúltim cop que vam quedar vam anar a la Universitat de Girona, concretament a Montilivi, a veure la facultat de ciències i empresarials. El fet de que només vam anar a veure aquestes dues va ser perquè ell més endavant vol estudiar a la Universitat, concretament alguna branca de ciències, i per altra banda, perquè vam quedar el divendres per la tarda i no ens donava temps de poder veure totes les facultats, per tant es va decidir veure aquestes dues.


I l'última sortida que hem fet va ser aquest diumenge, vam anar a una granja de Tordera anomenada Mas Julià. Vam decidir anar allà perquè en aquesta casa hi tenen vaques, vedells, ovelles.... i de la llet d'aquests animals , conjuntament amb altres granges, han creat un grup els quals elaboren la seva pròpia llet i la venen el mercat, i també perquè seria una activitat diferent de les que havíem fet fins ara. 
Va ser una sortida molt bonica, ja que el propietari d'aquest mas ens va ensenyar des dels vedells més petits que havien nascut aquella mateixa setmana, com els vedells que tenien mesos, les vaques, el toro, ovelles.... Ens va explicar el procediment d'extracció de la llet de la vaca i com la tractaven per poder-la vendre més endavant, entre d'altres coses. 




I això és tot, fins la pròxima!!! 


No hay comentarios:

Publicar un comentario